NJOFTIM: Filma SHqip Me Titra Shqip e cila azhurohet rregullisht - Klikoni këtu.

Lepuri më i madh në botë (Foto)

ooooooooo

 

Ky lepur quhet Ralfi, dhe është kurorëzuar si lepuri më i shëndoshë në botë, madje ai peshon më shumë se një fëmijë 3-vjeçar.

Ralfi është vetëm 4- vjeç dhe e mban këtë titull që prej vitit 2010.

Pronarja, Paulin Grant thotë se është e lumtur me praninë e tij në shtëpi.

 

 

 

ooooooooooooooooooooo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përgatiti: B.M.

 

 

 

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.