NJOFTIM: Filma SHqip Me Titra Shqip e cila azhurohet rregullisht - Klikoni këtu.

Leonora Jakupi “pëlqen” fotot e saj në Facebook

foto (3)Tashmë si duket të gjithë VIP janë të zënë duke përdorur rrjetet sociale. Ata çdo ditë e më po postojnë të rejat për jetën e tyre private ekskluzivisht. Tashmë papapracit po kanë gjithmonë e më pak obligime, dhe kjo është vetëm falë zhvillimit teknologjik.

Si duket edhe këngëtarja Leonora Jakupi ka hapur një llogari në faqen facebook, dhe përpos publikimit të dhënave personale, këngëtarja si duket po i adhuron edhe fotot e saja të publikura. Ajo në foton e fundit të publikura ka pëlqyer foton e saj, me anë të butoni “like”, gjë kjo që përqeshet nga përdoruesit e rrjetit social Facebook

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.