NJOFTIM: Filma SHqip Me Titra Shqip e cila azhurohet rregullisht - Klikoni këtu.

Lajm i fundit, CNN: Evakuohet Shtëpia e Bardhë, brenda 5 orësh toka do goditet nga meteori DEG 2013

meteoriEdhe pse është NASA dhe SHBA-të kanë arritur të mbajnë në fshehtësi të plotë, informacionin se një meteor, i quajtur DEG 2013 është dekonspirruar në momnentet e fundit. CNN ka raportuar lajmin ndërsa ka dhënë pamje ekskluzive të meteorit që pritet të godasë tokës brenda 5 orëve të ardhshme.
Sipas parashikimeve ai do të bjerë në hemisferën veriore, në oqeanin Atlantik, megjithëse nuk përjashtohet mundësia e devijimit të tij në momentet e fundit për shkak të gravitetit të Tokës. Shtëpia e Bardhë ka nisur evokuimin ndërsa në minutat në vazhdim pritet një delaratë e presidentit Obama. Meteori ka bërë që edhe udhëheqësir e vendeve evropiane të mblidhen këtë mbrëmje me urgjencë.

PS: Te Dashur miq te LajmeOnline, mos harroni, sot është 1 prill!

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.