NJOFTIM: Filma SHqip Me Titra Shqip e cila azhurohet rregullisht - Klikoni këtu.

Ja se kush jane Top dhjeteshi i Mafias Shqiptare deri me sod (Video)

Screenshot_12
Krye Mafiozat Legjendar Shqiptare. Pesonazhet e ketij clipi renditen ne kryen e mafiozave shqiptare si dhe atyre italoamerikan.
1 “”ALEKS RUDAJ””
2 “”PRINC DOBROSHI””
3 “”ALDO BARE””
4 “”LULZIM BERISHA””
5 “”NASER KELMENDI””
6 “”BRUNO KRASNIQI””
7 “”JOHN ALITE””
8 “”BASRI BAJRAMI””
9 “”DRITAN DAJTI””
10 “”BAKI SADIKU””/LajmeOnline.EU/

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.