NJOFTIM: Filma SHqip Me Titra Shqip e cila azhurohet rregullisht - Klikoni këtu.

Ja Deftesa e notave te Albert Einstein ..(VIDEO)

ein[1]Albert Ajnshtajn lindi në Ulm të Gjermanisë në vitin 1879, në një familje hebreje.

I ati ishte pronar i një fabrike që prodhonte pajisje elektrike, ndërsa e ëma pëlqente librat dhe muzikën.

Vetë Ajnshtajni ishte fëmijë i mbyllur, i cili filloi të fliste vonë dhe kishte

vështirësi të mësonte për të lexuar.

 

 

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.