NJOFTIM: Filma SHqip Me Titra Shqip e cila azhurohet rregullisht - Klikoni këtu.

Fëmija bretkosë që tronditi të gjithë botën (VIDEO)

500e237c7b9ce_thumb

Nuk janë të pakta rastet kur fëmijët lindin me anormali dhe çrregullime mjaft të dukshme. Por një prej këtyre çrregullimeve të rralla ka bërë mjaft bujë në gjithë botën. Video e hedhur në YouTube vazhdon të shikohet edhe sot, edhe pse kanë kaluar vite nga ky rast. Bëhet fjalë për ardhjen në jetë të një foshnjeje me fytyrë mjaft të çuditshme, që ngjante si bretkosë. Vogëlushi ishte pa qafë, kokën e kishte të madhe, si bretkosë dhe sytë shumë të mëdhenj. Kjo foshnje lindi në spitalin Gaurishnkar në Charikot, Nepal. Prindërit e tij ishin Nir Bahadur Karki dhe Suntali Karki.

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.