NJOFTIM: Filma SHqip Me Titra Shqip e cila azhurohet rregullisht - Klikoni këtu.

E-gjeli dhe Kafeneja(video)

EEESerialet humoristike E-gjeli dhe Kafeneja jonë epizodi 313.Shiko humoret me plotë skena interesante.
Ne E-Gjel “vdekja e Shneqes” sjell edhe Sinan Vllasaliun,Kreshen etj ne te pame

Video streaming by Ustream

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.