NJOFTIM: Filma SHqip Me Titra Shqip e cila azhurohet rregullisht - Klikoni këtu.

Depresioni mund të jetë ngjitës

depression1_id2374521_jpg_Depresioni dhe ndjenjat që e pasojnë mund të jenë ngjitëse. Shkencëtarët nga Univerziteti Notre Dame thonë se i ashtuquajturi dobësia kognitive, e cila e rrit mundësinë për depresion, shfaqet në adoleshencën e hershme. Shkencëtarët i kanë ndjekur 206 nxënës nga viti i parë në fakultet dhe kanë zbuluar se studentët të cilët kanë patur si shok dhome një person me nivel të lartë të dobësisë kognitive, kishte më shumë gjasa të jenë të “infektuar” me atë lloj të të menduarit. Personat të cilët kanë pasur kolegë në dhomë i cili nuk ka qenë në depresion, shumë më pak kanë menduar për gjëra negative./Shqipmedia

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.