NJOFTIM: Filma SHqip Me Titra Shqip e cila azhurohet rregullisht - Klikoni këtu.

C. Ronaldo mendon të bëhet mysliman

ronaldoFutbollisti më i mirë i Real Madridit, i cili është në formë të shkëlqyeshme Cristiano Ronaldo kohëve të fundit shpesh po flet rreth Islamit.

“Feja nuk duhet të ndaj miqtë dhe të shkaktoj luftë, Zoti ka krijuar fetë për të në bashkuar në një bashkësi. Unë i takoj fesë krishtere, por personalisht theksoj se feja e Ozilit është më e mirë. Nuk e kam ditë se myslimanët janë kaq të ndershëm dhe të sinqertë si Özil. Dëshiroj që Zoti të më ndihmoj dhe të me kthej në rrugë të vërtetë dhe në fe të vërtetë, tani për tani s’e di, ndoshta do t’i bëhem vëlla mysliman Özilit”, deklaroi Ronaldo.

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.