NJOFTIM: Filma SHqip Me Titra Shqip e cila azhurohet rregullisht - Klikoni këtu.

Atletja që theu ligjet e fizikës, shikoni çfarë ushtrimesh realizoi që u ndaluan rreptësishtë nga komisioni!!! (video)

Olga-300x252


Edhe pse ishte viti 1972, mjaftoi që të shkruhej në histori si atletja më e aftë në ushtrimet e saj dhe që la me gojë hapur miliona shikues!

Më poshtë, mund të KOMENTONI në lidhje me artikullin.